Kontakt: info@runezzaz.se

Så vinner du en betting

Vi är nog många som följer diverse sporter och andra events och satsar pengar av olika slag. Det är inte alltid man vinner, och satsar man på de höga oddsen är chanserna mindre men utdelningen större. Det finns både lättippade sporter och events, eller de svårtippade, som Melodifestivalen. Så hur bettar man bäst? Vi listar några tips.

För det första är det bra om du håller koll på vilka bettingsidor som finns. Många av sajterna som erbjuder oddsspel brukar även kunna erbjuda livestreaming av det du satsat på, vilket gör upplevelsen ännu mer rafflande. Gå via en sajt som listar de bästa bettingsajterna och som gör ett bredare urval åt dig, så du inte hamnar på någon bettiingsajt som hade dåliga erbjudanden eller dolda avgifter.

betting onlineNär du väljer bettingsajt

Håll dig bara till bettingsidor som har kostnadsfria uttag och aktiv, tillmötesgående support. Till det är det en bra tumregel att hålla sig till svenska bettingsidor, de har nämligen skattefria vinstuttag. En annan tumregel är att ha koll på den sporten du ska satsa på. Vill du börja satsa på en sport eller annan verksamhet bör du först göra din research. Gör inget impulsivt utan lär dig hur det brukar se ut och se över bakgrunden och historien. Då kan du själv värdera oddsen och vara friare när du satsar pengar.

Var alltid pragmatisk, du kan inte alltid satsa på att ditt favoritlag/artist/osv vinner. Om det svider att satsa på fienden – strunta i att satsa den gången hellre än att satsa på något du inte är övertygad om. Det ger ju bättre utdelning, både på kort och lång sikt.

expressen.se kan man följa redaktionens egna bettingtips och på så sätt komma in i ”gemet”. Det är en god idé att hålla koll på spelmarknaden generellt och vad oddsen brukar landa på. Ett bra exempel är Melodifestivalen, som enligt barometern.se är det svåraste att tippa. Spotifys mest lyssnade artister vad Mendez, Felix Sandman och Samir & Viktor. Nu i efterhand vet vi att ingen av de tre lyssnarfavoriterna kammade hem segern, utan det gjorde Benjamin Ingrosso – som var spelarnas favorit.